Fugleman UT10 E

Robustno zgrajena, močna, enostavna za uporabo. Fugleman UT10 ne more le udobno prevažati težkih tovorov na vrtu, na gradbišču ali v gozdu, temveč z najmočnejšim serijskim motorjem tudi težke terene in hitro vožnjo. Pri Fuglemanu UT10 nobene ambicije niso previsoke.

Barve:

Cena:

16.890 € z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Privlačno in praktično

Fugelmanova oblika poudarja eleganco in praktičnost. Široko nagnjen prednji del izžareva moč , hkrati pa vozniku omogoča boljši vidni kot. Keson ima linije sodobnih pickupov, hkrati pa ohranja vse praktične funkcije.

Zmogljiv motor

Zmogljiv tekočinsko hlajeni štiritaktni dvovaljni DOHC povsem nove generacije z močjo 105 HP in navorom 93,5 Nm ima v rezervi veliko moči za najtežja dela in prosti čas.

Oljno hlajeni bati

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in jih učinkovito hladijo. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Masivni togi okvir

Za izdelavo izjemno močnega ogrodja smo uporabili najkvalitetnejše krom-molibdenovo jeklo. Vsi nosilni deli vzmetenja so prav tako izdelani iz istega jekla visoke trdnosti.

Neodvisno suspenzija

Segway Fugleman je opremljen z neodvisnim vzmetenjem na vsa kolesa z dvojnimi A-kraki. Zahvaljujoč temu lahko z lahkoto obvlada kateri koli teren, tako da je vsaka vaša vožnja ne samo varna in udobna, temveč tudi zabavna.

Prostorni keson

Fugelman , zasnovan za profesionalno delo se uporablja za naporno delo. Na veliki keson lahko naložite vse kar potrebujete. Med pametne detalje spadajo praktični ročaji v notranjosti kesona  in zadnji odbijač, ki služi kot stopnica.

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Visoko udobje

Naredili smo vse, da bi povečali vaše udobje med vožnjo. Volan je nastavljiv, voznikov sedež se lahko premika naprej ali nazaj. Sredinsko naslonjalo lahko zložite, da zagotovite še bolj funkcionalne možnosti. Dodatno ogrevanje po želji.

Rezervoar za 45l

45 litrov je velik rezervoar. Res velik. Če k temu prištejemo še nizko porabo hibridneg pogona, dobimo eno največ prevoženih kilometrov poti med utv-ji. Fugleman ut6h- narejen za resnični svet.

PRIHODNOST DANES

Fugleman dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim Fuglemanom še prijetnejša.

AirLock - Fugleman z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - učinkovitost servo volana lahko prilagodite s pametnim telefonom. Stroj prilagodite svojim potrebam in še bolj uživajte v vožnji!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Motor
Vrsta: štiritaktni dvovaljnik DOHC
Prostornina: 1000 ccm
Moč: 78 kW / 107 ks
Navor: 98 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: bati s tekočino in oljem + olje
Pogonski sistem
Pogon: 2×4 / 4×4, električno preklopljiv
Prenos: samodejno, P / R / N / L / H
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Podvozje
Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv s progresivnimi vzmetmi, loputami za plin in tekočino z ločeno posodo (Piggyback)
Kap: 200 mm spredaj / 235 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26 x 8 – 14 / zadaj 26 x 10 – 14
Mere in teže
Celotna dolžina: 2.350 mm
Skupna širina: 1.280 mm
Skupna višina: 1.430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1.490 mm
Višina sedla: 910 mm
Teža brez nadevov: 445 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 23 litrov
Oprema

Električni servo volan s 3 načini, električni vitel, sedež z naslonom, vlečna oprema, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 “pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.

ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid