Snarler AT6 H Hybrid

Hybrid snarler združuje prednosti motorja z notranjim zgorevanjem (dolge razdalje in možnost dotakanja goriva v nekaj minutah) z najsodobnejšo tehnologijo električnega pogona (trenutni navor in izjemna moč). Rezultat je danes tehnološko najbolj dovršen atv - prvi hibridni atv v terenskem segmentu atv.

Barve:

Cena:

z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Lep in praktičen

Privlačna oblika snarlerja je tudi praktična. Široki blatniki so maksimalno učinkoviti tudi brez dodatnih robov boste eden najčistejših voznikov na snarlerju. Le redki  atv vas ščitijo pred blatom, kot je snarler.

Napredne LED tehnologije

Sodobna LED-luč popolnoma sveti, daje stroju nezamenljiv videz za odrasle in zagotavlja odlično vidljivost podnevi in ​​ponoči.

Mehanska žival

Samozavestna in dinamična zasnova snarlerja se bistveno razlikuje od trenutnih trendov. Snarler je kot mehanična žival v gozdu.

Zmogljiv motor DOHC

Tekočinsko hlajen  enovaljni  štiritaktni motor najnovejše generacije s prostornino 570ccm ima izhodno moč 44ks in 48nm navora. Zaradi tega je eden najmočnejših motorjev v svojem razredu. Ne glede na to ali vozite po skalah ali vlečete težko drevo vam ni potrebno skrbeti za moč.

Oljno hlajeni bat

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in ga učinkovito hladijo. Rezultat je visoka zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Vzmetenje extreme performance

Popolnoma nastavljivi plinsko-tekočinski blažilniki z ločeno posodo in progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo prinašajo odlične vozne lastnosti odlično vodljivost in zagotovilo, da osvojite tudi najtežje terene.

Izredno močan okvir

Krom-molibden jekleni okvir je veliko močnejši od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Suveren na katerem koli terenu

Pogon 2WD / 4WD z prednjim in zadnjim diferencialom, ki sta  električno vklopljiva in profil pnevmatik z odličnim oprijemom – pri snarlerju vas nobena ovira ne ustavi.

Vsestranski in praktičen

Zmogljiv električni vitel vam pomaga  iz vseh težav. Vozilo ima praktični prednji in zadnji prtljažnik na katera lahko naložite 120kg tovora ali pa namestite praktične dodatke, ki so vsestransko uporabni.

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock na snarleju so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

Rezervoar za 23l

Velik 23l rezervoar za gorivo vam omogoča daljše potovanje in raziskovanje. Doživite lahko več brez skrbi za gorivo v rezervoarju. Zahvaljujoč velikemu rezervoarju bo vaš doseg  zelo velik.

Prostor za shranjevanje

Za potovanja  je na voljo  prostor za shranjevanje pod sedežem in v zadnjem delu vozila. Velik zadnji  odlagalni prostor se lahko tudi zaklene.

HIBRIDNI POGON

Izbirate lahko: od popolnoma tihega električnega delovanja prek neposrednega pogona samo z motorjem z notranjim zgorevanjem do surove sile v hibridnem načinu s skupno močjo 86 KM in 96 Nm navora. Snarler AT6 Hybrid - pametna kombinacija moči, zmogljivosti in funkcionalnosti.

Elektromotor

30 kW, 96V, 92 Nm

Motor z notranjim zgorevanjem

570 ccm / 44 HP / 48 Nm
+ avtomatski menjalnik z variatorjem

Baterija

1,9 kWh; 20 Ah96V; Li-ION

Kontrolna enota

PREDNOSTI HIBRIDNEGA POGONA

  • Izredno visok navor tudi pri nizkih hitrostih. Zmogljiva trenutna pogonska sila daje edinstveno izkušnjo izjemnega pospeševanja.
  • Popolnoma neslišen odhod in povratek domov, ne da bi motili okolico.
  • Nizka poraba goriva, boljši parametri delovanja, nižji izpusti in večja prijaznost do okolja.

PRIHODNOST DANES

Snarler dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vaša vožnja s Snarlerjem še prijetnejša.

AirLock - Snarler z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Pogon
Tip pogona: hibridni pogonski sistem
Motor: štiritaktni enovaljni DOHC + sinhroni elektromotor s trajnimi magneti
Prostornina: 570 ccm
Izvedba: 86 KM (kombinirano)
Navor: 96 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat
Pogonski sistem
Pogon na vsa kolesa: 2×4 / 4×4, električno preklopljiv
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Podvozje
Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv s progresivnimi vzmetmi, loputami za plin in tekočino z ločeno posodo (Piggyback)
Kap: 180 mm spredaj / 210 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26 x 8 – 14 / zadaj 26 x 10 – 14
Mere in teže
Celotna dolžina: 2.350 mm
Skupna širina: 1.280 mm
Skupna višina: 1.430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1.450 mm
Višina sedla: 930 mm
Teža brez nadevov: 385 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 25 litrov
Pametni sistem ukazovanja
Pametni sistem vodenja: da (DTU + SDC)
Zaslon: Digitalno
Aplikacija Smart-Moving: ja, za Android in IOS
Vključena oprema

Električni servo volan s tremi načini, električni vitel, sedež z naslonom, oprema za vleko, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 “pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.

ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid