ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT10 L EPS

Ekstremni tereni, trdo delo, težko dostopna mesta – najmočnejši atv na trgu se ne boji ničesar. Z brutalno močjo, električnim diferencialom in pogonom na vsa kolesa boste mojster povsod. Zahvaljujoč mobilni aplikaciji z veliko inteligentnimi funkcijami boste vedno imeli pregled nad vsako svojo vožnjo.

Cena:

z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Lep in praktičen

Privlačna oblika snarlerja je tudi praktična. Široki blatniki so maksimalno učinkoviti tudi brez dodatnih robov boste eden najčistejših voznikov na snarlerju. Le redki  atv vas ščitijo pred blatom, kot je snarler.

Napredne LED tehnologije

Sodobna LED-luč popolnoma sveti, daje stroju nezamenljiv videz za odrasle in zagotavlja odlično vidljivost podnevi in ​​ponoči.

Mehanska žival

Samozavestna in dinamična zasnova snarlerja se bistveno razlikuje od trenutnih trendov. Snarler je kot mehanična žival v gozdu.

Spoštovanje tovarne

Tekočinsko hlajen  dvovaljni  štiritaktni motor popolnoma nove  generacije s  svojo silo dvigne dinamiko na povsem drugo raven. S prostornino 1000ccm ima izhodno moč 107 konjskih moči in 98nm navora pušča daleč zadaj vse »najmočnejše štirikolesnike vseh časov«. In kaj to pomeni za vas? Več zabave, več možnosti in spretnosti, kot ste jih kdaj imeli.

Oljno hlajeni bati

Posebne šobe pršijo dva curka olja na dno bata od spodaj in tako učinkovito hladijo bate. Rezultat je nemoteno delovanje in visoka učinkovitost motorja.

Dvojni hladilni sistem

Dvojni hladilni sistem z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja poveča zmogljivost in zanesljivost delovanja motorja v ekstremnih pogojih.

Vzmetenje extreme performance

Popolnoma nastavljivi plinsko-tekočinski blažilniki z ločeno posodo in progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo prinašajo odlične vozne lastnosti odlično vodljivost in zagotovilo, da osvojite tudi najtežje terene.

Izredno močan okvir

Krom-molibden jekleni okvir je veliko močnejši od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Suveren na katerem koli terenu

Pogon 2WD / 4WD z prednjim in zadnjim diferencialom, ki sta  električno vklopljiva in profil pnevmatik z odličnim oprijemom – pri snarlerju vas nobena ovira ne ustavi.

Vsestranski in praktičen

Zmogljiv električni vitel vam pomaga  iz vseh težav. Vozilo ima praktični prednji in zadnji prtljažnik na katera lahko naložite 120kg tovora ali pa namestite praktične dodatke, ki so vsestransko uporabni.

Kola Beadlock

Trdna in lahka platišča na Snarlerju so skoraj umetnine. Sistem ključavnic preprečuje zdrs pnevmatike s platišča in lahko prenese tudi grobo ravnanje.

Rezervoar za 23l

Velik 23l rezervoar za gorivo vam omogoča daljše potovanje in raziskovanje. Doživite lahko več brez skrbi za gorivo v rezervoarju. Zahvaljujoč velikemu rezervoarju bo vaš doseg  zelo velik.

Prostor za shranjevanje

Za potovanja  je na voljo  prostor za shranjevanje pod sedežem in v zadnjem delu vozila. Velik zadnji  odlagalni prostor se lahko tudi zaklene.

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

PRIHODNOST DANES

Snarler dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vaša vožnja s Snarlerjem še prijetnejša.

AirLock - Snarler z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Motor
Vrsta: štiritaktni dvovaljnik DOHC
Prostornina: 1000 ccm
Moč: 78 kW / 107 ks
Navor: 98 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: bati s tekočino in oljem + olje
Pogonski sistem
Pogon: 2×4 / 4×4, električno preklopljiv
Prenos: samodejno, P / R / N / L / H
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Podvozje
Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv s progresivnimi vzmetmi, loputami za plin in tekočino z ločeno posodo (Piggyback)
Kap: 200 mm spredaj / 235 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26 x 8 – 14 / zadaj 26 x 10 – 14
Mere in teže
Celotna dolžina: 2.350 mm
Skupna širina: 1.280 mm
Skupna višina: 1.430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1.490 mm
Višina sedla: 910 mm
Teža brez nadevov: 445 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 23 litrov
Oprema

Električni servo volan s 3 načini, električni vitel, sedež z naslonom, vlečna oprema, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 “pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.