ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Villain SX10 H Hybrid

Edinstven. Edinstven. Zver z neverjetno močjo in neverjetnimi pospeški - skoraj 200 konjskih moči in 250 Nm že na začetku. Nič vas ne more pripraviti na to. Vrhunske vozne lastnosti in najsodobnejša tehnologija. Hibridni pogon, izjemna mobilna povezljivost z veliko inteligentnimi funkcijami in zgornjim vzmetenjem imajo en cilj - absolutno izkušnjo. Villain SX10 Hybrid - izjemen, vznemirljiv in zasvoji.

Barve:

Cena:

z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Premišljen dizajn

Sodoben dizajn je izviren in hkrati premišljen. Visoki robovi učinkovito ščitijo pred blatom in kamni. Močno nagnjen lok daje Villainu dinamičen bočni profil, hkrati pa izboljša voznikovo vidno polje. Vse je podrejeno enemu samemu namenu – zagotoviti edinstveno izkušnjo ostre športne vožnje. Privlačen videz dopolnjujejo visokozmogljivi dvojni žarometi LED.

Največje udobje

Po višini nastavljiv volan, nastavljivi športni anatomski sedeži, štiritočkovni pasovi, jasen velik digitalni instrument – storili smo vse, da je Villaina ves čas pod nadzorom.

Vrhunsko podvozje

Na villainu je vse skrajno. Vrhunsko podvozje s popolnoma nastavljivimi plinsko tekočinskimi amortizerji. Masivne zadnje roke in ogromnimi gibi vzmetenja vam bo dalo zaupanje v vsako situacijo na katerem koli terenu.

Srednja in zadnja zapora

Sprednji diferencial omogoča samodejno preklapljanje med pogonom 2wd/4wd glede na teren in takojšnje potrebe. Zaklepanje prednjega in zadnjega diferenciala je možno vklopiti ročno tudi med vožnjo, kar bistveno izboljša terenske zmogljivosti.

Izredno tog okvir

Masivni okvir je narejen iz krom-molibdenovega jekla, ki je veliko močnejše od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Trojni hladilni sistem

Tako motor z notranjim zgorevanjem kot električni pogon imata ločeno hlajenje. Motor z notranjim zgorevanjem je dodatno opremljen z dvema hladilnikoma – hladilnikom vode in hladilnikom olja. Poleg tega posebne šobe od spodaj pršijo oljne curke na dno bata. Rezultat je največja zmogljivost hlajenja tudi v ekstremnih razmerah.

Servo volan

Ojačevalnik ponuja tri načine Comfort, Standard in Sport, ki jih je mogoče preklopiti med vožnjo. V vsakem načinu imate na voljo tudi tri možnosti za posamezne nastavitve glede na vaše želje, za vaš slog vožnje, za različne terene in pogoje. Skupaj imate devet možnosti za nastavitev ojačevalnika!

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock  so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

40l rezervoar

Z ogromnim 40-litrskim rezervoarjem lahko raziščete veliko več poti, pridete dlje in doživite veliko več izkušenj brez nenehnih skrbi glede točenja goriva.

HIBRIDNI POGON ERHP

Villain SX10 H Hybrid je edinstvena kombinacija izjemne moči, zmogljivosti in adrenalina. Izbirate lahko med povsem tihim električnim delovanjem do surove sile v hibridnem načinu s 196 konjskimi močmi in 250 Nm navora. To je veliko več kot avto. To ogromno moč zlikovcu zagotavlja izjemno močan elektromotor. Motor z notranjim zgorevanjem ni zasnovan za pogon koles in nanje sploh ni mehansko povezan. Prednost te revolucionarne rešitve je popolna odsotnost variatorja s pogonskim jermenom. To odpravlja vir pogostih napak in potrebo po stalni zamenjavi, največja korist pa je popolna odprava mehanskih izgub v variatorju. Za razliko od vse konkurence imate pri Villaini SX10 H ves čas na voljo skoraj vso moč motorja.

Hibridni pogonski sklop razširjenega dosega (ERHP)
Najbolj napreden pogon

Baterija

Visokonapetostna Li-Ion baterija 6,4 kWh, 320V

Elektromotor

30 kW, 96V, 92 Nm

Motor

196 HP, 250 Nm, 320V

Inteligentni nadzor pogona

PREDNOSTI HIBRIDNEGA POGONA ERHP

  • Že na začetku izredno visok navor. Močna trenutna vozna moč je hitro na voljo za edinstveno izkušnjo izjemnega pospeševanja. 
  • Popolnoma neslišen odhod in povratek domov, ne da bi kakor koli motili okolico; sposobnost prečka kritičnih območij v tihem načinu. 
  • Ni potrebe po variatorju. Ni izgube zmogljivosti, ni skrbi zaradi uničenja, obrabe ali zamenjave jermena. 
  • Nizka poraba goriva, boljši parametri delovanja, nižji izpusti in večja prijaznost do okolja.

PRIHODNOST DANES

Zlobnik dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim negativcem še prijetnejša.

AirLock - Villaina z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - s pametnim telefonom nastavite učinkovitost krmiljenja. Villaino prilagodite svojim potrebam in uživajte v vožnji še bolj!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Napajalna enota
Tip pogona: Hibridni pogonski sklop s podaljšanim dosegom (ERHP)
Električni motor: sinhroni elektromotor s trajnimi magneti, 320V
Izvedba: 196 ks (144 kW), 250 Nm – način S / 136 Ks (100 kW) – način D
Baterija: visokonapetostna Li-Ion baterija, 6,4 kWh, 320V
Motor z notranjim zgorevanjem: štiritaktni vrstni dvovaljni DOHC z generatorjem, 1000 ccm, 98 ks, 88 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočina in olje, oljno hlajeni bati
Pogonski sistem
Pogon na vsa kolesa: 2×4 / 4×4, električno določljiv
Sprednji diferencial: s samodejnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Motorna zavora: Da
Podvozje
Okvir: izjemno tog okvir iz krom-molibdenovega jekla
Število sedežev: 2.
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Sprednje vzmetenje: neodvisne, dvojne A-roke s stabilizatorjem, hod 350 mm
Zadnje vzmetenje: Multi-link, več elementov, z vlečnimi ročicami in stabilizatorjem, hod 400 mm
Vzmetenje: popolnoma nastavljive lopute za plin in tekočino, progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 29 x 9 – 14 / zadaj 29 x 11 – 14
Pametni sistem ukazovanja
Pametni sistem vodenja: da (DTU + SDC)
Zaslon: Digitalno, TFT
Zaslon na dotik: 10,4 “, pametni zaslon na dotik (v skladu s specifikacijami)
Aplikacija Smart-Moving: ja, za Android in IOS
Mere in teže
Celotna dolžina: 3.340 mm
Skupna širina: 1.630 mm
Skupna višina: 1.800 mm
Svetla višina: 350 mm
Medosna razdalja: 2.590 mm
Teža brez nadevov: 880 kg
Rezervoar za gorivo: 40 litrov
Vključena oprema

Električni vitel, električni servo volan s tremi načini, vlečna naprava, nastavljiv volan, športno nastavljivi anatomsko oblikovani sedeži z nasloni za glavo, štiritočkovni varnostni pasovi, osvetlitev s polno LED, popolnoma digitalna instrumentna plošča TFT, zaščitni okvir spredaj, zaščita zadaj okvir, fiksna stranska vrata, fiksna streha, trpežno prostorno ohišje, 14-palčni aluminijasti diski s sistemom Beadlock, popolnoma nastavljivo vzmetenje s progresivno navitimi vzmetmi, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Segway Powersports.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja se morda ne ujemajo z dejansko zasnovo za češki trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.