ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Fugleman UT6 H Hybrid

Prvi delujoči Hi-tech UTV s hibridnim pogonom s tehnološkega vrhunskega nivoja. Robustno zgrajen Fugleman ne more le udobno prevažati težkih tovorov na vrtu, v gradbeništvu ali gozdu, temveč lahko s pregledom obvlada tudi zahtevne terene in hitro vožnjo. Segway Fugleman - nova prihodnost dela in zabave.

Barve:

Cena:

z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Privlačno in praktično

Fugelmanova oblika poudarja eleganco in praktičnost. Široko nagnjen prednji del izžareva moč , hkrati pa vozniku omogoča boljši vidni kot. Keson ima linije sodobnih pickupov, hkrati pa ohranja vse praktične funkcije. Privlačen videz dopolnjujejo močni dvojni žarometi.

Hibridni pogon

Izbirate lahko med popolnoma mirno vožnjo v povsem električnem načinu s pogonom na motor z notranjim zgorevanjem in visokim pogonom v hibridnem načinu s skupno močjo 86 HP in 96 Nm navora. Fugleman UT6 H Hybrid – pametna kombinacija moči, zmogljivosti in funkcionalnosti.

Prednosti:

  • Ogromen navor in močna pogonska sila, kadar koli ga potrebujete. Samo dodajte plin. 
  • Brezšumen odhod in vrnitev domov, možnost vožnje po kritičnih območjih v tihem načinu. 
  • Nizka poraba goriva, boljši parametri delovanja, nižji izpusti in večja prijaznost do okolja.

Oljno hlajeni bat

Posebne šobe razpršijo dva curka olja od spodaj do dna bata in ga tako učinkovito ohladijo. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Popolnoma LED luči

Napredna polno LED razsvetljava popolnoma sije, daje stroju nezamenljiv sodoben videz in zagotavlja odlično vidljivost podnevi in ​​ponoči.

Masivni togi okvir

Za izdelavo izjemno močnega ogrodja smo uporabili najkvalitetnejše krom-molibdenovo jeklo. Vsi nosilni deli vzmetenja so prav tako izdelani iz istega jekla visoke trdnosti.

Neodvisno suspenzija

Segway Fugleman je opremljen z neodvisnim vzmetenjem na vsa kolesa z dvojnimi A-kraki. Zahvaljujoč temu lahko z lahkoto obvlada kateri koli teren, tako da je vsaka vaša vožnja ne samo varna in udobna, temveč tudi zabavna.

Prostorni keson

Fugelman , zasnovan za profesionalno delo se uporablja za naporno delo. Na veliki keson lahko naložite vse kar potrebujete. Med pametne detajle spadajo praktični ročaji v notranjosti kesona  in zadnji odbijač, ki služi kot stopnica.

Visoko udobje

Naredili smo vse, da bi povečali vaše udobje med vožnjo. Volan je nastavljiv, voznikov sedež se lahko premika naprej ali nazaj. Sredinsko naslonjalo lahko zložite, da zagotovite še bolj funkcionalne možnosti.
Dodatno ogrevanje po želji.

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Rezervoar za 45l

45litrov je velik rezervoar. Res velik. Če k temu prištejemo še nizko porabo hibridnega pogona, dobimo eno največ prevoženih kilometrov poti med utv-ji. Fugleman ut6h- narejen za resnični svet.

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock  so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

PRIHODNOST DANES

Fugleman dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim Fuglemanom še prijetnejša.

AirLock - Fugleman z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - učinkovitost servo volana lahko prilagodite s pametnim telefonom. Stroj prilagodite svojim potrebam in še bolj uživajte v vožnji!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Vozi
Tip pogona: hibridni pogonski sistem
Motor: štiritaktni enovaljni DOHC + sinhroni elektromotor s trajnimi magneti
Prostornina: 570 ccm
Izvedba: 63,3 kW / 86 HP (kombinirano, terensko)
Navor: 96 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat
Pogonski sistem
Pogon na vsa kolesa: 2×4 / 4×4, električno preklopljiv
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Šasija
Okvir: ogrodje iz krom-molibdenovega jekla visoke trdnosti
Število sedežev: 2
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: hidravlični amortizerji, nastavljiv prednapetost vzmeti
Kap: 280 mm spredaj / 280 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 27 x 9 – 14 / zadaj 27 x 11 – 14
Mere in teže
Celotna dolžina: 3.150 mm
Skupna širina: 1.580 mm
Skupna višina: 2.100 mm
Svetla višina: 350 mm
Medosna razdalja: 2.060 mm
Višina sedeža: 520 mm
Skupna nosilnost: 558 kg
Keson: Kiper
Teža brez nadevov: 750 kg
Rezervoar: 45 litrov
Pametni sistem vodenja
Pametni sistem vodenja: da (DTU + SDC)
Zaslon : Digitalni LCD
Aplikacija Smart-Moving: ja, Android in IOS
Vključena oprema

Električni vitel, električni servo volan, oprema za vleko, nastavljiv volan, anatomsko oblikovani sedeži z naslonom za glavo, tritočkovni pasovi, polno LED osvetlitev, digitalna armaturna plošča, sprednji zaščitni okvir z vlečnim ušesom, zadnji zaščitni okvir, ROPS kabina varnost, fiksna stranska vrata, fiksna streha, zložljivo ohišje, 14-palčni aluminijasti diski s sistemom Beadlock, nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Segway Powersports.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.