ATV
ATVd
ATV

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 S

Snarler AT6 L

Snarler AT6 L EPS

Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited Camo

Snarler AT10 L EPS

Snarler AT6 H Hybrid

Villain SX10 X

Visoko zmogljiv motor. Popolnoma nastavljivo podvozje s 45 cm hoda. Izjemno tog krom-molibdenski okvir. Servo volan. Vrhunske vozne lastnosti. Nič drugega ne rabiš. Villain SX10, tovarna adrenalina.

Barve:

Cena:

22.290 € z DDV

GALERIJA

GALERIJA

GALERIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Premišljen dizajn

Sodoben dizajn je izviren in hkrati premišljen. Visoki robovi učinkovito ščitijo pred blatom in kamni. Močno nagnjen lok daje Villainu dinamičen bočni profil, hkrati pa izboljša voznikovo vidno polje. Vse je podrejeno enemu samemu namenu – zagotoviti edinstveno izkušnjo ostre športne vožnje. Privlačen videz dopolnjujejo visokozmogljivi dvojni žarometi LED.

Največje udobje

Po višini nastavljiv volan, nastavljivi športni anatomski sedeži, štiritočkovni pasovi, jasen velik digitalni instrument – storili smo vse, da je Villaina ves čas pod nadzorom.

Zmogljiv motor

Visoko zmogljiv tekočinsko hlajeni štiritaktni dvovaljnik popolnoma nove generacije z močjo 105 HP in navorom 93,5 Nm ima neverjeten oprijem in veliko moči za dolge nanose in divjanje na terenu.

Oljno hlajeni bati

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in jih učinkovito hladijo. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Izredno tog okvir

Masivni okvir je narejen iz krom-molibdenovega jekla, ki je veliko močnejše od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Vrhunsko podvozje

Na villainu je vse skrajno. Vrhunsko podvozje s popolnoma nastavljivimi plinsko tekočinskimi amortizerji. Masivne zadnje roke in ogromnimi gibi vzmetenja vam bo dalo zaupanje v vsako situacijo na katerem koli terenu.

Sprednja zapora

Sprednji diferencial omogoča samodejno preklapljanje med pogonom 2wd/4wd glede na teren in takojšnje potrebe. Zaklepanje prednjega diferenciala je možno vklopiti ročno tudi med vožnjo, kar bistveno izboljša terenske zmogljivosti.

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock  so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

44l rezervoar

Z ogromnim 44-litrskim rezervoarjem lahko raziščete veliko več poti, pridete dlje in doživite veliko več izkušenj brez nenehnih skrbi glede točenja goriva.

PRIHODNOST DANES

Zlobnik dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim negativcem še prijetnejša.

AirLock - Villaina z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - s pametnim telefonom nastavite učinkovitost krmiljenja. Villaino prilagodite svojim potrebam in uživajte v vožnji še bolj!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

SPECIFIKACIJE

TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Motor
Vrsta: štiritaktni dvovaljnik DOHC
Prostornina: 1000 ccm
Moč: 78 kW / 107 ks
Navor: 98 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: bati s tekočino in oljem + olje
Pogonski sistem
Pogon: 2×4 / 4×4, električno preklopljiv
Prenos: samodejno, P / R / N / L / H
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)
Podvozje
Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni, samodejno – 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv s progresivnimi vzmetmi, loputami za plin in tekočino z ločeno posodo (Piggyback)
Kap: 200 mm spredaj / 235 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26 x 8 – 14 / zadaj 26 x 10 – 14
Mere in teže
Celotna dolžina: 2.350 mm
Skupna širina: 1.280 mm
Skupna višina: 1.430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1.490 mm
Višina sedla: 910 mm
Teža brez nadevov: 445 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 23 litrov
Oprema

Električni servo volan s 3 načini, električni vitel, sedež z naslonom, vlečna oprema, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 “aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 “pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App.

Zakonodaja in potrdila

Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.